Gerbert Navis verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

Groepsfoto van de kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2022

De leden van VVD uit de gemeente Aalten hebben zaterdag de kandidatenlijst vastgesteld. Gerbert Navis is unaniem tot lijsttrekker verkozen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Martin Veldhuizen is opnieuw kandidaat-wethouder.

“Het voelt heel trots en eervol om lijsttrekker te mogen zijn van een geweldige groep enthousiaste liberalen.” Gerbert bedankte de leden, het bestuur en de kandidaatstellingscommissie voor het in hem gestelde vertrouwen. Hij heeft enorm veel zin en drive om op inhoud campagne te voeren voor een nog grotere VVD-fractie in Aalten.

"De afgelopen jaren hebben we veel in de steigers gezet, dat de komende jaren tot uitvoering moet worden gebracht. De oude metaalgaasweverij in Dinxperlo gaat nu echt een supermarkt worden. Geen rood stoplicht meer voor woningbouw, maar weer flink woningen bouwen. Het nieuwe sociaal beleid is erop gericht dat iedereen,van jong tot oud maximaal kan meedoen in onze gemeente. We werken aan werkgelegenheid en ontwikkelingsmogelijkheden voor ondernemers door uitbreiding van bedrijventerreinen. Daarnaast hebben we flinke stappen gezet op het themaduurzaamheid. Met deze club zeer gemotiveerde kandidaten gaan we de gemeente Aalten nog mooier en aantrekkelijker maken."