Het raadswerk is begonnen!

Het raadswerk is begonnen. De eerste maand zit erop, en ik moet even wennen aan het ritme. Veel bijeenkomsten, maar nog beperkt voor wat betreft de inhoud. Dat gaat nu snel veranderen de komende maand, met de Westrand, de Visie 2025, het raadsprogramma en de vorming van een coalitie die eraan zitten te komen.  Stuk voor stuk zaken waar wij als VVD-fractie het verschil kunnen en willen maken!

Wat bijzonder leuk is dat verschillende inwoners van Aalten mij al  weten te vinden als raadslid en benaderen met vragen. Daar heb ik afgelopen zaterdag de hele morgen aan besteed om met hen in gesprek te gaan, een mening te vormen en waar nodig vragen stellen binnen gemeentelijke organisatie.  Ik heb daarbij veel gehad aan de kennismakingsmiddag van de gemeente voor raadsleden. Veel medewerkers ontmoet en vragen kunnen stellen. Nu profijt van.


Mocht u als burger vragen hebben over beleid of handhaving van de gemeente en mij of de fractie tips willen geven, dan kunt u mij altijd benaderen via mijn emailadres: raadslid.hhartemink@aalten.nl waarna ik zo snel als mogelijk contact met u opneem.